Monday, March 2, 2009

Projek Kayangan Sukses!!!!

Salam....setelah sekian lama, berhujan, berpanas, berangin maka dengan bangganya saya dan juga komuniti Jom Linux mempersembahkan kepada anda.

Dengan kejayaan menjual kit yang banyak

Risalah yang dicetak sebanyak 100++ habis diedar

Mulut yang berbuih-buih memberi penerangan tentang Linux

Keropok lekor yang berbungkus-bungkus

Terimalah






Selepas ini, Jom Linux akan melebarkan sayapnya ke tempat-tempat lain pula dengan projek-projek yang baru. Nantikan kami!!!

------------------------ * * * --------------------------

Saya sendiri menerima pengalaman baru yang tak pernah saya dapat lagi sebelum ini. Mengenali Sdr. Fahmi, Sdr. Daing dan Sdr. Pian telah menjadikan saya lebih faham akan Linux. Harapan saya agar selepas ini kita boleh lagi bekerjasama dalam pelbagai bidang. Saya pasti projek-projek selepas ini pasti akan lebih membuka minda rakyat tentang Linux khususnya. Sekian, trimas

LINUX UTK SEMUA

14 comments:

Jom Linux said...

Haha...jangan lupa pisang goreng dgn cekodok...apa2 pun projek ni memang best. walupun letih tp tetap best!

hazwaniemusa said...

wahhh..bagus2..ske video tuhh(:

ba'ang said...

Selepas ni kalau ade lg..jgn lupe ajak oke..kalau ada kelapangan, sy akan trun

jipang_menjerit@UbuntuSeekers said...

banyak bebeno pc demo tuu..
Ubuntu@IPT pn kalah..
ekeke..

saufi said...

aku dilupakan ke ?... heheh.. apa2 pon dah suksess projek 2... byk pengalaman aku dapat... kenal nagan korang sume...

ba'ang said...

Ini baru permulaan kawan2..percayalah, ia baru bermula

Jom Linux said...

ba'ang pasni wat lak video debat...daing vs ba'ang..hehe...nak tak?

ba'ang said...

boleh2..tapi blog ni mungkin diperhatikan..boleh kena gam nih..heheheheh

Jom Linux said...

haha...takut gak ko ye ba'ang.

melayubuntu said...

tahniah2..korang mmg superb..
hope program camni akan tersebar ke ipt sluruh negara..!

Jom Linux said...

ba'ang..tgk entri baru kat Jom Linux. harap x keberatan nak post.

saufi said...

pas ni aper lagi ?? jng lupa gtau... ada masa nak join..

Hamzah said...

Salam,
Alhamdullah...Projek kayangan?!sy pun x tau,
Harap2 boleh kongsi pengalaman kot2 boleh wat bisnes nnti

ba'ang said...

Insya Allah..boleh aja ;D