Tuesday, January 13, 2009

Selamat Hari Jadik Class of '07

aku masih ingat 8 Januari tu

dan aku x akan lupa hari pertama aku kat kuale

kena grey sebab bising masa makan

cheering

jamming dengan member batch

perform live masa concert

pukul budak

jumpe bro

buat order ration dengan atan, wo..batch aku record woo lebih 80++ order dalam satu malam

yang paling penting, aku rindukan masa-masa dulu

balik prep

makan supper

C-Field Academy

aya jual kuih

jual dadih time OBW

kat sane jugak aku jumpa banyak cikgu yang baik-baik

jugak aku belajar yang kat dunia ni ada macam2 orang

semua macam kawan sendiri

5 tahun rasa macam 5 hari

bagi aku x ada tempat lain yang boleh bagi kenangan mcm ni

thanks korang

thanks koleq

thanks cikgu

thanks bigschool, westwing, eastwing, lot 10, overfloor, bilik edit, fect room

thanks semua

-------------------------------------------------------------------------------------------------

aku tahu aku post bende ni lambat 5 hari, tapi apa2 pun,
hepi besday class of '07

aku syg korang semua

Photobucket

2 comments:

pokwang said...

ko pkul sape nih baang..isk

amerhadiazmi said...

ye ke record? hehe